Schermafbeelding-2019-01-14-om-11.00.45

Waarom een online training?

~ Door Marsha Pinedo, oprichter Villa Pinedo

Bijna niemand weet hoe het moet: scheiden. Scheiden heeft een enorme impact op iedereen, ook op jou als ouder. Elke ouder wil stress ten gevolge van de scheiding bij zijn of haar kind voorkomen. In deze training leer je hoe je jezelf en je kind kan begeleiden tijdens en na de scheiding. Zodat je kind later kan zeggen: 'Mijn ouders? Die zijn pas echt goed gescheiden.'

Lees verder

Veertien kinderen met gescheiden ouders vertellen in deze training over hun ervaring met verschillende onderwerpen rondom scheiden. Ook geven zij advies. Ze zijn scherp, wijs, lief, bijzonder en ontzettend eerlijk. Eigenlijk net als jouw kind of kinderen.

Vanuit mijn eigen ervaring met gescheiden ouders en vanuit mijn werk als kindertherapeut, is de inhoud van de online training samengesteld.

Inklappen

AANMELDEN

VOER JE GEMEENTE IN EN KIJK OF JE DE TRAINING KOSTELOOS MAG VOLGEN

Steeds meer gemeenten vinden het belangrijk dat gescheiden ouders en hun kinderen worden ondersteund. Zij zorgen dat alle ouders in hun gemeente zich kosteloos kunnen inschrijven voor deze online training. Vul je gemeente in op het formulier hieronder en wie weet kun jij ook gratis starten. Wanneer dit voor jou geldt verschijnt er vanzelf een pop-up melding boven in je scherm met een actiecode. Vul deze in bij het aanmelden.

Voor de zekerheid: je gegevens worden natuurlijk niet met de gemeente gedeeld en worden nergens anders voor gebruikt. Alle velden zijn verplichte invulvelden.

Na de aanmelding kun je direct starten met de training.
Wil je meer informatie over de online training? Klik dan hier.